Оновлюють понад 1300 метрів магістральних труб: як на Південно-Кільцевій у Чернівцях триває заміна тепломережі (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Оновлюють понад 1300 метрів магістральних труб: як на Південно-Кільцевій у Чернівцях триває заміна тепломережі (фоторепортаж)

Поділись новиною:

У Чернівцях на вулиці Південно-Кільцевій триває заміна тепломережі. Там оновлюють 1345 метрів магістральних труб.

Про це пише С4 із посиланням на МКП «Чернівцітеплокомуненерго».

У комунальному підприємстві зазначили, що це велика й непроста ділянка, на якій зазвичай за один раз замінюють 50–200 метрів.

«В липні місцевим старим трубам мало виповнитися 44 роки. Тож вони вкрай зношені, а ризик проривів надзвичайно високий. Скоро це вже буде в минулому. За кілька місяців понад 100 будинків отримуватимуть тепло новенькими, попередньо ізольованими трубами», — йдеться в дописі Теплокомуненерго у Facebook.

Проєкт реалізується в співпраці з Європейським банком реконструкції та розвитку.

«Ми робимо все можливе, щоби підготувати зовнішні мережі до складного опалювального сезону. Тож закликаємо ОСББ, ЖБК і управлінські компанії не відставати — подбати про внутрішні мережі, щоб забезпечити мешканців теплом і комфортом», — додають у підприємстві.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано