Мер Роман Клічук виступив спікером на одній із панелей Міжнародної конференції з питань відновлення України

Пошук
UA EN

Мер Роман Клічук виступив спікером на одній із панелей Міжнародної конференції з питань відновлення України

Політика
12.06
16:40

Поділись новиною:

Міський голова Чернівців Роман Клічук виступив спікером на одній із панелей Міжнародної конференції з питань відновлення України. Мер, зокрема, розповів про життя міста в умовах воєнного стану, виклики та основні потреби, з якими воно стикається.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку Романа Клічука.

«Виступив спікером на одній із панелей разом із представниками урядів, мером міста Лейпциг, керуючим Банком розвитку Ради Європи та президентом Федерації будівельної промисловості Німеччини про сталий розвиток міст, енергоефективність та посилення стійкості муніципальної інфраструктури. Розповів про життя нашого міста в умовах воєнного стану, виклики та основні потреби, з якими ми стикаємося. Поділився баченням розвитку Чернівців та підкреслив важливість співпраці з міжнародними партнерами», — йдеться в дописі міського голови.

Очільник міста також зазначив, що Міжнародна конференція з питань відновлення України об’єднала лідерів урядів низки країн, серед яких були присутні Володимир Зеленський, Олаф Шольц та Урсула фон дер Ляєн, а також представників міжнародних організацій, бізнесу та місцевого самоврядування, щоб обговорити майбутнє нашої держави.

«Чернівці стали одним із небагатьох міст, представлених на форумі окремим стендом. Ми активно спілкувалися з потенційними донорами та презентували інвестиційні проєкти розвитку громади», — додав Роман Клічук.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під час цієї конференції делегація Чернівців мала ряд зустрічей із європейськими партнерами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними проходить щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж меду, питного м...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано