За минулу добу росіяни завдали по Україні три ракетних та 59 авіаударів: головне зі зведення Генштабу

Пошук
UA EN

За минулу добу росіяни завдали по Україні три ракетних та 59 авіаударів: головне зі зведення Генштабу

Війна
12.06
11:28

Поділись новиною:

Упродовж минулої доби окупанти атакували позиції наших військ та населені пункти трьома ракетами. Також загарбники завдали 59 авіаційних ударів та здійснили майже 4000 обстрілів.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Генерального штабу ЗСУ.

Світлина: Facebook-сторінка Генштабу ЗСУ

Водночас Повітряні сили та ракетні війська й артилерія уразили 20 районів зосередження особового складу та техніки противника.

Уже сьогодні на різних ділянках фронту відбулося 40 бойових зіткнень. Також тривають спроби загарбників атакувати Вовчанськ на Харківському напрямку. Від початку доби в районі міста триває боєзіткнення. Ситуація контрольована.

На Куп’янському напрямку спроба агресора атакувати в районі Петропавлівки зазнала невдачі. Напружена ситуація біля М’ясожарівки, де наразі триває бій.

На Лиманському напрямку точаться бої в районах Дружелюбівки, Невського та Серебрянського лісництва. Ситуація під контролем Сил оборони.

На Сіверському напрямку напружена обстановка поблизу Спірного та Роздолівки, де від початку доби вже відбулося 11 боєзіткнень, з них два відбито без успіху для ворога, дев’ять — іще тривають.

На Покровському напрямку окупанти здійснюють спроби просунутись у районах Калинового, Новоолександрівки та Новопокровська. За сьогодні вже відбулося 10 атак наших позицій, три з яких успішно відбито. Бойові дії тривають.

Так само агресор продовжує тиснути на наші позиції на Курахівському напрямку, у районах Красногорівки та Георгіївки. Ситуація контрольована, боєзіткнення тривають.

На Оріхівському напрямку ворог двічі зазнав невдачі під час спроб витіснити українських захисників із позицій у районі Малої Токмачки. Втрат позицій не допущено.

На решті напрямків активних дій окупанти не проводили.

Нагадаємо, упродовж 11 червня українські військові знищили ще 980 загарбників, 46 артсистем, 11 бронемашини та дев’ять танків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано