У двох річках на Буковині через сильні дощі може піднятися вода

Пошук
UA EN

У двох річках на Буковині через сильні дощі може піднятися вода

Поділись новиною:

На річках суббасейнів Пруту та Сірету очікується підйом рівнів води. Зміни можливі через значні опади, які очікуються ввечері 10 та протягом 11–12 червня.

Про це пише С4 із посиланням на Чернівецький обласний центр із гідрометеорології.

Фахівці зауважують, що зміна гідрологічного режиму негативних наслідків не несе. Підйоми рівнів води прогнозують на 0,3 –1,3 м.

«У місцях проходження сильних злив, очікується формування значного місцевого та схилового стоку, стрімке підвищення рівнів води на малих водотоках. У гірських районах існує загроза формування локальних селевих потоків», — йдеться в дописі Чернівецького обласного центру з гідрометеорології у Telegram.

Зазначимо, що вдень 10 та 11 червня в Чернівецькій області очікується гроза й пориви вітру 15–20 м/с та значний дощ, місцями також можливий град.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано