Хотіла купити взуття: шахраї ошукали буковинку на 20 тис. грн під час інтернет-покупки

Пошук
UA EN

Хотіла купити взуття: шахраї ошукали буковинку на 20 тис. грн під час інтернет-покупки

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 7 червня троє мешканців стали жертвами шахраїв.  За вказаними фактами поліція розпочала кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Так, до поліції звернувся 53-річний місцевий житель, який розповів правоохоронцям, що побачив оголошення в соціальній мережі про можливість отримання соціальної виплати. Чернівчанин перейшов за посиланням та ввів дані своєї банківської картки. У результаті цього з його рахунку аферисти перерахували 10 тисяч гривень.

Також цього дня у шахрайську пастку потрапила 30-річна чернівчанка. Як повідомила заявниця співробітникам поліції, що під час покупки взуття в інтернеті, отримала SMS-повідомлення з посиланням, перейшовши за яким ввела реквізити її банківського рахунку та перерахувала на невідомий рахунок 20 тисяч гривень.

Ще однією жертвою такої ж схеми шахрайства стала 40-річна жителька Глибоки. Буковинка розповіла працівникам поліції, що хотіла придбати генератор, оголошення про продаж якого побачила в інтернеті. Продавець наполягав на здійсненні передоплати, і жінка погодилася. Однак після перерахування 6000 гривень на рахунок нібито продавця, після чого зв’язок із ним обірвався, а бажаний товар буковинка так і не отримала.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що на Буковині шахрай, довідавшись особисті дані 58-річної жінки, відкрив на неї кредитний рахунок, з якого перерахував понад 232 тисячі гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано