На майже десятьох вулицях у Чернівцях старі ліхтарі замінили на нові енергоощадні

Пошук
UA EN

На майже десятьох вулицях у Чернівцях старі ліхтарі замінили на нові енергоощадні

Поділись новиною:

У Чернівцях на дев’ятьох вулицях оновили вуличне освітлення. Комунальники замінили старі ліхтарі на нові енергоощадні.

Про це повідомили в Чернівецькому міському комунальному підприємстві «Міськсвітло», пише С4.

«За останні кілька днів працівники ЧМКП «Міськсвітло» активно трудились, щоби покращити освітлення міста. Окрім ліквідації аварійних ситуацій, пов’язаних із пошкодженням ліній електропередач та вуличного освітлення внаслідок негоди, команда «Міськсвітло» плідно попрацювала над енергоощадження та оновленням вуличного освітлення на кількох вулицях міста», — йдеться в дописі підприємства у Facebook.

Освітлення оновили на таких вулицях: Сімовича, С. Костишина, В. Красняна, Дарвіна, Марка Вовчка, В. Колодія, Т. Кияка, Штейнбарга, Кайндля.

У «Міськсвітлі» додають, що заміна енерговитратних елементів вуличного освітлення на енергоощадні допоможе в стабілізації енергосистеми України та дозволить зменшити споживання електроенергії.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях встановлюють безкоштовну зарядну станцію для електромобілів та модернізують вуличне освітлення.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Міський голова Роман Клічук провів щомісячну пресконференцію: головні заяви (фоторепортаж)
У четвер, 4 липня, міський голова Чернівців провів щомісячну пресконференцію із журналістами, на якій підбив підсумки роботи міста за червень. Про що говорили — розповідає С4. Зокрема, мер заз...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано