У травні на дорогах Чернівецької області сталися 32 ДТП

Пошук
UA EN

У травні на дорогах Чернівецької області сталися 32 ДТП

Поділись новиною:

На дорогах Буковини впродовж травня трапилися 32 дорожньо-транспортні пригоди. Унаслідок цих аварій одна людина загинула, 42 — травмувалися.

Про це журналістам С4 повідомив начальник відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП у Чернівецькій області Анатолій Комаровський.

«Протягом травня теперішнього року на території Чернівецької області сталися 32 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, з них одна ДТП, де загинула людина. Окрім цього, унаслідок ДТП травмувалися 42 особи», — каже Комаровський.

Загалом від початку 2024 року патрульна поліція Чернівецької області зафіксувала 184 автопригоди із потерпілими. Унаслідок ДТП 14 людей загинули, 238 — травмувалися.

Нагадаємо, пʼятниця — найаварійніший день тижня у Чернівецькій області. На цей день припадає 18% від усіх ДТП, які трапились на Буковині від початку 2024 року.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Депутати Чернівецької міської ради провели червневе засідання: які рішення ухвалили (фото)
У четвер, 27 червня, депутати міської ради Чернівців зібралися на чергове засідання. На порядку денному – майже 40 питань. С4 розповідає, які важливі рішення вже встигли розглянути та ухвалити деп...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано