Новим головним тренером ФК «Буковина» став Валерій Кривенцов: що про нього відомо

Пошук
UA EN

Новим головним тренером ФК «Буковина» став Валерій Кривенцов: що про нього відомо

Спорт
24.05
17:11

Поділись новиною:

Валерій Кривенцов став новим головним тренером футбольного клубу «Буковина». Він очолить команду «жовто-чорних» уже з наступного сезону.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Telegram-канал ФК Буковина Чернівці.

Зазначається що наразі 50-річний фахівець прибув до ФК «Буковина», щоб якнайшвидше розпочати формування оновленого складу «жовто-чорних». Контракт розрахований на 1 рік із можливістю продовження.

Що відомо про нового головного тренера

Валерій Кривенцов народився 31 липня 1973 року в Донецьку. Упродовж кар’єри футболіста виступав за «Шахтар», донецький «Металург», «Волинь», «Актобе» та запорізький «Металург». У футболці національної збірної України зіграв у 17-ти матчах у період з 1994-го по 1998-й роки. Усього за свою ігрову кар’єру Валерій Кривенцов провів 355 поєдинків, у яких відзначився 63 забитими м’ячами, тричі вигравав Кубок України та шість разів ставав срібним призером чемпіонату України в складі «гірників».

Тренерську кар’єру розпочав у дитячій академії «Шахтаря». У сезоні 2014/2015 «Шахтар» U19 під керівництвом Валерія Сергійовича завоював срібні нагороди Юнацької ліги УЄФА, поступившись у вирішальному матчі з рахунком 2:3 лондонському «Челсі». Влітку 2015 року очолив маріупольський «Іллічівець», а вже наступного сезону повернувся в «Шахтар», де працював головним тренером молодіжної команди «гірників», яка в кампанії 2017/18 стала чемпіоном України.

У серпні 2020 року Валерій Кривенцов був призначений на посаду головного тренера «Металіста 1925». У своєму дебютному сезоні біля керма харківської команди завоював путівку до Прем’єр-ліги. Останнім місцем роботи була луганська «Зоря», яку 50-річний фахівець очолював восени 2023 року.

Нагадаємо, 12 травня колишнього головного тренера футбольної команди «Буковина» Андрія Мельничука звільнили з посади.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В обласному департаменті освіти зробили заяву щодо початку навчання у школах Буковини
Причин виходу дітей на навчання 19 серпня наразі у Чернівецькій області немає. Дату початку навчального року може визначити лише Кабінет Міністрів України. Про це повідомила директорка департамент...
У Чернівцях благодійним концертом «Сила духу» вшанували пам’ять Романа Шухевича (фото)
У парку імені Шевченка в Чернівцях відбувся благодійний концерт до річниці від дня народження Романа Шухевича. На концерті збирали гроші для працівників парку, які зараз служать у ЗСУ. ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано