Стало зле за кермом: на Буковині водій в’їхав у магазин із людьми

Пошук
UA EN

Стало зле за кермом: на Буковині водій в’їхав у магазин із людьми

Поділись новиною:

У середу, 22 травня, у Новодністровську сталася дорожньо-транспортна пригода із чотирма потерпілими. Водій, якому раптово стало зле за кермом, в’їхав у магазин із людьми.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що під час керування автомобілем у 74-річного жителя села Білоусівка різко погіршилось самопочуття, унаслідок чого він втратив керування та в’їхав у магазин.

Унаслідок ДТП травми отримав водій, 42-річний пасажир легковика, а також двоє працівниць магазину, віком 44 і 46 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичної установи для надання допомоги.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області 19 травня сталися дві аварії з потерпілими.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано