У Чернівецькій області 21 та 22 травня рятувальники ліквідували п’ять пожеж

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області 21 та 22 травня рятувальники ліквідували п’ять пожеж

Поділись новиною:

На Буковині протягом 21 та 22 травня сталося п’ять пожеж. Зокрема, вогонь спалахнув у господарській будівлі, вантажному автомобілі та на відкритій території.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 21 травня в селі Клішківці сталося загоряння сміття та сухої трави на відкритій території. Попередньою причиною пожежі є підпал. Унаслідок загоряння знищено 2 га сухої рослинності.

Окрім цього, уночі 22 травня в селі Просикуряни горіла господарська будівля. Про пожежу повідомили власники будинку. Площа пожежі склала 60 кв. м.

За попередніми висновками фахівців, причиною займання стало коротке замкнення. Вогонь знищив покрівлю господарської будівлі, дерев’яні балки, сіно, частково речі господарського вжитку.

Також зранку 22 травня в селі Чагор виникла пожежа у вантажному автомобілі з деревинним вугі́ллям. Про займання рятувальників повідомив водій вантажівки. Причину пожежі нині встановлюють фахівці.

Ще дві пожежі вогнеборці ліквідували в обласному центрі та Чернівецькому районі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині сталися вісім пожеж у житлових секторах та на відкритих територіях.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано