Побутова техніка, ноутбуки та лікарняні ліжка: місто-побратим Дюссельдорф передав Чернівцям гуманітарну допомогу

Пошук
UA EN

Побутова техніка, ноутбуки та лікарняні ліжка: місто-побратим Дюссельдорф передав Чернівцям гуманітарну допомогу

Політика
20.05
15:32

Поділись новиною:

Чернівці отримали від міста-побратима Дюссельдорфа гуманітарну допомогу.

Про це повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук, пише С4.

За його словами, серед іншого, Чернівцям передали ліжка для лікарень, побутову техніку, меблі, ноутбуки, шкільне приладдя.

Допомогу нададуть дітям загиблих захисників, ліцею, будинкам сімейного типу, Центру соціальних служб, прихистку для осіб з інвалідністю з числа ВПО та Ветеран Хабу.

Нагадаємо, 12 травня до Чернівців з візитом прибула делегація з німецького міста-побратима Дюссельдорфа на чолі з обербургомістром Стефаном Келлером, який разом з чернівецьким очільником Романом Клічуком віддали шану загиблим військовим на Алеї Героїв, відвідали комунальні підприємства та бюджетні установи громади, спілкувалися з учнями та вчителями гімназій, ознайомлювалися з культурою міста та зустрічалися з місцевим та релокованим бізнесом.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано