У Чернівцях планують ліквідувати два комунальних підприємства

Пошук
UA EN

У Чернівцях планують ліквідувати два комунальних підприємства

Політика
20.05
16:16

Поділись новиною:

Чернівецька міська рада планує ліквідувати комунальні підприємства «Реклама» і «Чернівціміськліфт». Рішення про припинення їхньої діяльності мають розглянути на найближчому засіданні міської ради.

Про це пише С4 з посиланням на сайт Чернівецької міської ради.

Зазначається, що пропозицію про ліквідацію КП «Реклама» подав міський департамент урбаністики та архітектури. Водночас «Чернівціміськліфт» мають намір ліквідувати з метою ефективного та раціонального використання бюджетних коштів, оптимізації та удосконалення мережі комунальних підприємств громади.

Якщо рішення ухвалять, міський голова створить ліквідаційну комісію, яка має виявити кредиторів та задовольнити їх вимоги, а також стягнути дебіторську заборгованість.

Майно підприємств підлягатиме інвентаризації, а працівників вивільнять.

Нагадаємо, раніше у Чернівцях також планували ліквідувати Чернівецький Трест зеленого господарства і приєднати його до «Містосервісу». Питання двічі виносили на голосування під час засідання міської ради 25 квітня, однак в обох випадках не набиралось достатнього для ухвалення рішення голосів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано