Новонародженим чернівчанам подарували перші вишиванки

Пошук
UA EN

Новонародженим чернівчанам подарували перші вишиванки

Культура
16.05
19:21

Поділись новиною:

За традицією у Всесвітній день вишитих сорочок новонародженим у пологовому будинку Центральної міської клінічної лікарні дарують перші вишиванки. Цьогоріч свої перші вишиті сорочки отримало четверо немовлят: хлопчик, дівчинка та двійнята.

Про це повідомляють журналісти С4.

«Першу вишиваночку Тимофій отримав у подаруночок. Будемо робити фотосесію, продовжувати нашу традицію, тому що в нас є ще старший син, і ми вчимо, що потрібно носити вишиванку, подовжувати культуру традиції нашої Буковини», — каже породілля Марина Сідор.

Свою першу вишиванку отримала й маленька Мія.

«Будемо вдягати на всі свята державні, на всі Дні вишиванки. На церковні великі свята, скрізь де будемо мати можливість і бажання», — говорить породілля Вікторія Герман.

Нагадаємо, у День вишиванки в Чернівцях представили вишиту сорочку «Бойова дронівка».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано