До семи років за ґратами засудили 75-річного буковинця, який зарізав свого знайомого

Пошук
UA EN

До семи років за ґратами засудили 75-річного буковинця, який зарізав свого знайомого

Поділись новиною:

За публічного обвинувачення прокурорів Чернівецької окружної прокуратури суд визнав винним 75-річного жителя Чернівців в умисному вбивстві знайомого. Буковинця засудили до семи років позбавлення волі.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

Правоохоронці встановили та довели, що 16 квітня минулого року, перебуваючи в помешканні 77-річного знайомого, під час спільного розпивання алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, унаслідок чого обвинувачений наніс йому смертельні ножові поранення.

Зазначається, що при ухваленні вироку суд врахував обставини, які пом’якшують покарання: те, що обвинувачений раніше не притягувався до кримінальної відповідальності та є особою похилого віку.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ексбухгалтерку аеропорту «Чернівці» засудили до п’яти років позбавлення волі за незаконне заволодіння майном підприємства.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Хто може перевіряти військово-облікові документи та яка відповідальність за їхню відсутність: пояснення адвоката
В Україні 18 травня набрав чинності новий закон про мобілізацію. Він, зокрема, зобов’язує чоловіків призовного віку оновити свої військово-облікові дані та мати при собі військовий квиток. Про це ...
Війна
18.05
12:15
На Буковині з офіційним візитом перебуває митрополит Епіфаній
У суботу, 18 травня, митрополит Епіфаній проведе на Буковині молебень за Україну та вручить медалі «За жертовність і любов до України». Про це повідомляє С4. Так, у храмі Покрови Пресвятої ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано