У ДТП на Буковині травмувалися двоє мотоциклістів: деталі аварій

Пошук
UA EN

У ДТП на Буковині травмувалися двоє мотоциклістів: деталі аварій

Поділись новиною:

У п’ятницю, 12 квітня, у Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувались двоє мотоциклістів. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці зʼясували, що в селі Банилів-Підгірний 19-річний місцевий житель, не впорався з керуванням мотоцикла loncin та зіткнувся з металевою огорожею. Унаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода з потерпілим трапилася в селі Остриця. Попередньо поліцейські встановили, що 74-річний чернівчанин, керуючи автомобілем Мitsubishi Outlander, зіткнувся з мотоциклом Lifan, яким керував 32-річний житель села Молодія. У результаті ДТП водій мотоцикла отримав травми. Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала потерпілого до лікарні.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в ДТП на Вижниччині травмувались двоє пенсіонерів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано