Буковинця підозрюють у продажі комунальної землі за 12 тисяч доларів

Пошук
UA EN

Буковинця підозрюють у продажі комунальної землі за 12 тисяч доларів

Поділись новиною:

На Буковині місцевого жителя підозрюють у незаконному продажі двох земельних ділянок шахрайським шляхом. Своїми діями він завдав громаді збитків на майже пів мільйона гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що 28-річний інженер-землевпорядник у Кельменцях розробив схему незаконного збагачення. Чоловік підшукав двох буковинців для оформлення на них земельних ділянок для ведення індивідуального садівництва та запевнив у законності всіх дій.

Надалі буковинець використав підроблені документи для продажу землі. Чоловік знайшов потенційних покупців та звернувся до приватного нотаріуса для укладання договорів купівлі-продажу земельних ділянок сільськогосподарського призначення.

Після підписання всіх необхідних документів інженер-землевпорядник шахрайським шляхом отримав від покупців майже 12 тисяч доларів. Таким чином зловмисник заподіяв територіальній громаді матеріальної шкоди на майже пів мільйона гривень.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч. 4 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

За скоєне чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що до шести років позбавлення волі засудили колишнього директора Чернівецького перинатального центру Дмитра Манчуленка, який пропонував хабар посадовцям облради.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними проходить щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж меду, питного м...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано