На Буковині ведмідь потрапив у фотопастку прикордонників поблизу кордону з Румунією

Пошук
UA EN

На Буковині ведмідь потрапив у фотопастку прикордонників поблизу кордону з Румунією

Поділись новиною:

Тварину помітили поблизу кордону з Румунією на ділянці відділу «Селятин». Господар Карпат неспішно «патрулював» українсько-румунську ділянку кордону.

Фото ведмедя показали у Державній прикордонній службі України, пише С4.

«Охоронці кордону застерігають усіх туристів, а особливо – порушників, які блукають манівцями, бути обачними та не наражати своє життя на небезпеку. Незаконні мандрівки Карпатами можуть бути досить небезпечними», – попереджають у ДПСУ.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині виявили тварину, яку вважали зниклою на території України. Науковці Національного природного парку «Хотинський» під час експедиційного виїзду знайшли ховраха європейського.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано