У Чернівецькій області за добу сталося 16 пожеж: де виникли загоряння

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області за добу сталося 16 пожеж: де виникли загоряння

Поділись новиною:

Протягом 31 березня на території Буковини трапилися 16 пожеж, 12 з яких — на відкритій території.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У Дністровському, Чернівецькому районах та місті Чернівці горіла суха трава, сміття та чагарники. Вогонь знищив майже 12 га сухостою.

Рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу сухої трави в місті Хотин. Попередня причина пожежі — підпал.

У селі Росошани Кельменецької громади пожежа сухої трави охопила площу 1,5 га. Вогнеборці 10-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. Вогонь знищив суху траву.

Ще 5 га сухої трави згоріло внаслідок пожежі на відкритій території в селі Задубрівка Горішньошеровецької громади. Пожежу ліквідували вогнеборці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

Окрім загорянь на відкритій території, протягом доби вогнеборці ліквідували ще чотири пожежі — три з них у місті Чернівці та одну пожежу в Чернівецькому районі.

Нагадаємо, 29 березня в Чернівецькій області сталися одразу 12 пожеж.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано