Горіли господарські будівлі та мікроавтобус: на Буковині минулої доби сталися одразу 12 пожеж

Пошук
UA EN

Горіли господарські будівлі та мікроавтобус: на Буковині минулої доби сталися одразу 12 пожеж

Поділись новиною:

У п’ятницю, 29 березня, у Чернівецькій області сталися одразу 12 пожеж. Зокрема, загоряння виникли в господарських будівлях, мікроавтобусі та на відкритих територіях.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, у селі Стальнівці Мамалигівської громади горіла господарська будівля. Власник спалював залишки сільськогосподарських відходів неподалік будівлі, у якій зберігалась солома. Унаслідок сильних поривів вітру вогонь перекинувся на будівлю. Сусіди, які це помітили, викликали рятувальників.

Для ліквідації пожежі на місце події прибули вогнеборці 7-ї державної пожежно-рятувальної частини та місцеві пожежно-рятувальні підрозділи сіл Мамалига та Подвірне. Вогнеборці загасили пожежу на площі 90 кв. м. та не допустили перекидання полум’я на чотири поруч розташовані будівлі: житловий будинок, господарську будівлю, гараж та літню кухню.

Такий самий випадок трапився в селі Браїлівка Кельменецької громади. Власники спалювали сміття на території приватного домогосподарства й через сильні пориви вітру зайнялась господарська будівля.

Черговий караул 10-ї державної пожежно-рятувальної частини спільно з місцевим пожежно-рятувальним підрозділом села Росошани ліквідували пожежу, врятувавши від вогню іншу господарську будівлю та житловий будинок. Площа пожежі склала 100 кв.м.

Ще одну пожежу ліквідували в селі Малинці Клішковецької громади. Там горів мікроавтобус.

Крім того, ще вісім пожеж на відкритій території сталися у всіх районах області та місті Чернівці. Кожна із цих пожеж виникла внаслідок людської недбалості, а саме необережного поводження з вогнем безвідповідальних громадян.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині рятувальники вивільнили тіло людини, на яку впала дерев’яна колода.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано