У селі Динівці водій врізався в електроопору та перекинувся на автомобілі

Пошук
UA EN

У селі Динівці водій врізався в електроопору та перекинувся на автомобілі

Поділись новиною:

У селі Динівці сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувався 22-річний водій. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У поліції зазначають, що аварія трапилася в ніч із 26 на 27 березня на автодорозі Н-03 зі сполученням «Житомир-Чернівці».

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 22-річний місцевий житель, керуючи автомобілем, виїхав за межі проїжджої частини дороги, зіткнувся з електроопорою, після чого легковик перекинувся.

У результаті аварії травми отримав кермувальник транспортного засобу. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні для надання необхідної допомоги.

Відомості про ДТП слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівцях водій, тікаючи від поліції, врізався в припарковане авто.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

В Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
У середу, 8 травня, в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років. Символом памʼяті про Другу світову війну з 2014 року в Україні, як і в Європі,...
Війна
08.05
09:01
Тікаючи, поранили одного з прикордонників: на Буковині пострілами затримали сімох ухилянтів
У Чернівецькій області прикордонники затримали сімох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути українсько-румунський рубіж. Разом з ухилянтами правоохоронці вик...
Війна
07.05
12:41
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано