У Чернівцях затримали чоловіка, який проник у квартиру й вкрав звідти золото, техніку й дорогий годинник

Пошук
UA EN

У Чернівцях затримали чоловіка, який проник у квартиру й вкрав звідти золото, техніку й дорогий годинник

Поділись новиною:

Правоохоронці затримали 45-річного жителя Дніпропетровської області, якого підозрюють у крадіжці. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Правоохоронці з’ясували, що фігурант, раніше засуджений за вчинення майнових злочинів, скористався відсутністю вдома жительки Чернівців. Зайшовши до її квартири, він викрав золоті вироби, техніку, дорогоцінний годинник та парфуми. Загальна сума викраденого майна становить майже 85 тисяч гривень. 

Під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. 

За клопотанням слідчих поліції суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

У поліції нагадали, що, відповідно до внесених змін в законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях викрили жінку, яка обікрала чотири місцевих магазини на понад 5 тис. грн.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано