У Чернівцях викрили жінку, яка обікрала чотири місцевих магазини на понад 5 тис. грн

Пошук
UA EN

У Чернівцях викрили жінку, яка обікрала чотири місцевих магазини на понад 5 тис. грн

Поділись новиною:

Поліцейські в Чернівцях викрили жінку, яка обікрала чотири місцевих магазини. 37-річна буковинка незаконно заволоділа товарами на понад п’ять тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що протягом лютого-березня цього року до поліції надійшло чотири повідомлення від працівників магазинів обласного центру про те, що невідома особа викрадала продукти харчування та засоби гігієни. Загальна сума викрадених товарів становить майже 5500 гривень.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 37-річна жителька села Лужани в магазинах Чернівців обирала продовольчі та побутові товари, але не платила за них. Жінка ховала викрадене та проходила повз кас для розрахунку.

Однак 7 березня цього року під час здійснення однієї із таких «покупок» буковинку зупинив охоронець магазину та викликав правоохоронців.

Наразі під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури слідчі поліції повідомили порушниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, відповідно до внесених змін у законодавство, в Україні посилили відповідальність за вчинення крадіжок, що в умовах воєнного стану прирівнюються до тяжких злочинів, не залежно від вартості викраденого.

Раніше ми писали, що чернівчанина підозрюють у шахрайстві та крадіжці на понад 12 тисячами гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними, 28–29 вересня, триває щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж ме...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано