Військового із Чернівецької області Валентина Лотанюка посмертно відзначили почесною держнагородою

Пошук
UA EN

Військового із Чернівецької області Валентина Лотанюка посмертно відзначили почесною держнагородою

Війна
13.03
12:51

Поділись новиною:

Захисник із Буковини Валентин Лотанюк посмертно отримав ордена «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду від президента України передали рідним полеглого воїна.

Про це пише С4 із посиланням на Facebook-сторінку Сторожинецької міської ради.

Також сім’ї загиблого бійця зі Сторожинецької громади вручили прапор військової бригади.

Валентин Лотанюк мав звання старшого сержанта і служив у військовій частині А3137. Буковинець брав участь у бойових діях із 2015 року. Полеглому захисникові було 56 років.

Зазначимо, що орденом «За мужність» нагороджуються військовослужбовці, працівники правоохоронних органів та інші особи за особисту мужність і героїзм, виявлені при рятуванні людей, матеріальних цінностей під час ліквідації наслідків стихійного лиха, пожеж, за інших надзвичайних обставин, у боротьбі зі злочинністю, а також при виконанні військового, службового, громадянського обов’язку в умовах, пов’язаних із ризиком для життя.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимир Зеленський посмертно нагородив військового з міста Герца Сергія Кочеджієва орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано