Захисника з Буковини Дмитра Маліча посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Пошук
UA EN

Захисника з Буковини Дмитра Маліча посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Війна
12.03
15:17

Поділись новиною:

Військового із Чернівецької області Дмитра Маліча посмертно відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду вручили матері загиблого бійця з Хотинської громади.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Хотина Андрія Дранчука.

Зазначимо, що військовослужбовець Дмитро Маліч служив стрільцем-снайпером і воював на Бахмутському напрямку.

«Звісно, ніякі нагороди не повернуть матерям їхніх синів. Але їх героїзм та мужність мають бути відзначені. А ми будемо берегти пам’ять про кожного Героя в наших серцях. Вічна слава й пам’ять», — йдеться в дописі Андрія Дранчука.

Довідка: Орденом «За мужність» нагороджуються військовослужбовці, працівники правоохоронних органів та інші особи за особисту мужність і героїзм, виявлені при рятуванні людей, матеріальних цінностей під час ліквідації наслідків стихійного лиха, пожеж, за інших надзвичайних обставин, у боротьбі зі злочинністю, а також при виконанні військового, службового, громадянського обов’язку в умовах, пов’язаних із ризиком для життя.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Володимир Зеленський посмертно відзначив захисника з Недобоївської громади Станіслава Макайду орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано