Незаконно заволодів понад 12 тисячами гривень: чернівчанина підозрюють у шахрайстві та крадіжці

Пошук
UA EN

Незаконно заволодів понад 12 тисячами гривень: чернівчанина підозрюють у шахрайстві та крадіжці

Поділись новиною:

У Чернівцях поліцейські повідомили місцевому жителю про підозру у вчиненні шахрайства та крадіжки. 43-річний чоловік незаконно заволодів понад 12 тисячами гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Правоохоронці встановили, що 63-річний чоловік попросив фігуранта зняти з його картки гроші та передати йому, оскільки не міг це зробити самостійно. Чернівчанин виконав прохання, але не повернув власнику 2000 гривень.

Крім цього, під приводом купівлі велосипеда порушник вирішив протестувати його. Однак товар заявниці він так і не повернув, а викраденим майном, вартістю понад 8500 гривень, розпорядився на власний розсуд.

Пізніше чернівчанин викрав ще один велосипед, який був припаркований біля магазину на ринку. Його вартість понад 2000 гривень.

Зазначається, що підозрюваний вже був засуджений за скоєння майнових злочинів.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених:

  • ч.2 ст. 190 (Шахрайство);
  • ч.4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі. Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що чернівчанина підозрюють у шахрайстві на майже 35 тисяч гривень. 44-річний чоловік пообіцяв жінці провести електропостачання до квартири та оформити відповідні документи.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Фестиваль меду і трав’яного чаю триває в Чернівцях (фото)
У Чернівцях на Центральній площі цими вихідними проходить щорічний Фестиваль меду і трав’яного чаю. До уваги відвідувачів фестивалю-ярмарку — виставка та продаж меду, питного м...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано