Хотіли отримати грошову допомогу: на Буковині двох жінок ошукали на понад 18 тисяч гривень

Пошук
UA EN

Хотіли отримати грошову допомогу: на Буковині двох жінок ошукали на понад 18 тисяч гривень

Поділись новиною:

Дві мешканки Чернівецької області потрапили на гачок шахраїв, намагаючись отримати грошову допомогу. Наразі правоохоронці розпочали за цими фактами кримінальні праводження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Так, 46-річна жителька села Просіка розповіла поліції, що їй надійшло повідомлення у месенджері про можливість отримання грошової допомоги. Жінка перейшла за посиланням, ввела реквізити своєї банківської картки. Після чого отримала сповіщення про перерахування 16 тисяч гривень на невідомий рахунок, в якості оплати за послуги.

За такою ж схемою аферисти ошукали 63-річну жительку міста Сокиряни. Буковинка розповіла правоохоронцям, що у соціальній мережі побачила оголошення про можливість отримання фінансової допомоги. Жінка перейшла за посиланням та вказала конфіденційну інформацію, яка стосується її банківського рахунку. В подальшому з її картки зникло 2500 гривень.

Відомості про вказані факти поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що протягом 19 лютого четверо мешканців Чернівецької області стали жертвами шахрайства. Зловмисники видурили в буковинців кошти на загальну суму в понад 36 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Чернівецький муздрамтеатр Кобилянської показав програму фестивалю «Золоті оплески Буковини»
Чернівецький музично-драматичний театр імені Ольги Кобилянської оприлюднив репертуар вистав XVI фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини» та рубрики для дітей «Золоті долоньки». Спектаклі відбувати...
Футбольний клуб «Буковина» виграв у домашньому матчі проти закарпатського «Миная»: який рахунок
У суботу, 28 вересня, футбольний клуб «Буковина» виграв у матчі 9-го туру Першої ліги проти «Миная» із Закарпаття. Поєдинок, який чернівецька команда грала вдома, закінчився із рахунком 2:1 на корист...
Спорт
28.09
14:53
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано