На Буковині 9 лютого сталися дві ДТП: одна із них смертельна

Пошук
UA EN

На Буковині 9 лютого сталися дві ДТП: одна із них смертельна

Поділись новиною:

У п’ятницю, 9 лютого, у Чернівецькій області сталися дві аварії, в одній із них загинув 40-річний буковинець. Наразі за обома фактами ДТП слідчі поліції розпочали кримінальні провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Одна з ДТП сталася на автодорозі Р-63 на виїзді із Кельменців у напрямку Сокирян. Правоохоронці попередньо встановили, що 45-річний житель міста Сокиряни, керуючи автомобілем Nissan, допустив наїзд на пішохода.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди 40-річний житель села Нагоряни отримав численні тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілого до лікарні, де під час надання допомоги чоловік помер. Тіло загиблого поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

А в селі Камʼяна, за попередніми даними поліції, 27-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «МТ-10», допустив зіткнення з автомобілем Mercedes-Benz, під керуванням 61-річного жителя міста Сторожинець.

У результаті аварії травмувався 14-річний пасажир мотоцикла. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілу до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 8 лютого у місті Новоселиця на Буковиністалася дорожньо-транспортна пригода, у якій травмувалися двоє водіїв.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано