Евакуювали 12 людей: у Чернівцях сталася масштабна пожежа

Пошук
UA EN

Евакуювали 12 людей: у Чернівцях сталася масштабна пожежа

Поділись новиною:

У понеділок, 5 лютого, у Чернівцях сталася масштабна пожежа у виробничому приміщенні. Через можливе перекидання вогню, із сусідньої будівлі евакуювали 12 людей.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС у Чернівецькій області.

У ДСНС зазначають, що площа пожежі склала 150 кв. м. Оскільки існувала загроза перекидання полум’я на зблоковану будівлю готелю, вогнеборці евакуювали звідти 12 людей.

Загалом до ліквідації пожежі залучали працівників трьох пожежно-рятувальних підрозділів міста.

Від знищення вогнеборці врятували дві будівлі — офісно-виробниче приміщення та зблокований готель. Попередня причина пожежі — коротке замикання.

Також минулої доби в місті Хотин у житловому будинку стався вибух газоповітряної суміші з подальшим горінням. Чоловік, котрий проживав у цьому будинку, кинувся самотужки гасити пожежу.

Йому вдалося ліквідували пожежу до прибуття вогнеборців. Проте, під час гасіння чоловік травмувався. Потерпілого з опіками госпіталізували до лікувального закладу міста Хотин.

Окрім цього, рятувальники ліквідували пожежу в обласному центрі та в селі Чагор Чагорської територіальної громади Чернівецького району.

Нагадаємо, раніше ми писали. що 2 лютого в селі Їжівці Чудейської громади виникла пожежа в житловому секторі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано