Шахраї від імені ОВА надсилають фейкові листи й вимагають кошти на благодійність

Пошук
UA EN

Шахраї від імені ОВА надсилають фейкові листи й вимагають кошти на благодійність

Поділись новиною:

Начальник Чернівецької обласної військової адміністрації Руслан Запаранюк попередив буковинців про шахраїв.

Про це інформує С4 з посиланням на повідомлення Запаранюка у Telegram.

За його словами, зловмисники поширюють неправдиву інформацію про те, що Чернівецька ОВА в особі Запаранюка вимагає кошти на вигадані благодійні потреби. Це буцімто відбувається за узгодженням із Президентом України Володимиром Зеленським.

Відтак, Руслан Запаранюк публічно заявив про те, що жодних подібних зборів Чернівецька ОВА не здійснює.

«Будьте пильні та довіряйте лише тій інформації, що оприлюднена на офіційних ресурсах! У разі отримання таких листів – не відповідайте, не переказуйте кошти і негайно звертайтеся у поліцію!» – порадив посадовець.

Крім того, начальник ОВА додав, що наразі цією ситуацією займаються правоохоронці, аби притягнути причетних до відповідальності.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині під приводом надання соцдопомоги шахраї ошукали двох місцевих жительок на майже 20 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано