На Хотинщині підприємець завдяки державному гранту відкрив фізіотерапевтичний центр

Пошук
UA EN

На Хотинщині підприємець завдяки державному гранту відкрив фізіотерапевтичний центр

Здоров'я
24.01
17:59

Поділись новиною:

Анатолій Сухаренко – підприємець. Дізнавшись про можливість отримати мікрогрант за програмою «єРобота», подав заявку та бізнес-план на розвиток власної справи.

Про це повідомляє С4.

Анатолій Сухаренко розповідає, що для санаторного комплексу обладнання закупили ще у березні 2022 року. За умовами договору, підприємець мав створити два робочих місця, але вирішив найняти одразу чотирьох людей на роботу.

Завдяки придбаному сучасному обладнанню, у Хотинському медичному центрі розширили перелік медичних послуг, які можна отримати безкоштовно – за направленням сімейного або особистого лікаря. 

«У нас на реабілітації є військові. Тут я займаюсь масажем, як для немовлят, так і для дорослих. Також у нас є апарат, на якому ми робимо ультразвук, різні види терапій. Терапія током обов’язково. І у нас є магніт, дуже класний апарат, особливо для військових», – зауважує лікарка-реабілітолог Валентина Мейріс.

У подальшому Анатолій Сухаренко планує збільшити кількість кабінетів з фізіотерапії та реабілітації, закупити додаткове обладнання та створити ще додаткові робочі місця.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині планують створити інноваційний реабілітаційний центр для поранених захисників і захисниць України. Його облаштують на базі обласного госпіталю ветеранів війни.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано