У Чернівецькій області затримали чоловіка, який за $3000 намагався переправити трьох ухилянтів до Молдови

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області затримали чоловіка, який за $3000 намагався переправити трьох ухилянтів до Молдови

Війна
12.01
14:44

Поділись новиною:

Прикордонники на Буковині викрили чоловіка, який намагався допомогти трьом військовозобов’язаним незаконно перетнути державний кордон. Зловмисник за винагороду в 3 тисячф доларів США хотів переправити ухилянтів до сусідньої Молдови.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Як зазначають у відомстві, оперативні співробітники Чернівецького прикордонного загону заздалегідь здобули інформацію про підготовку незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон на ділянці відділу «Кельменці».

Так, під час спроби порушників здійснити свій задум прикордонники перехопили автомобіль, на якому провідник віз трьох чоловіків у бік державного кордону. За доставку до Молдови в обхід контрольних постів та пунктів пропуску троє жителів Харкова заплатили по три тисячі доларів за кожного.

Порушники за спробу перетинання будуть нести відповідальність за статтею 204–1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Водночас помічник головного організатора відповідатиме за статтею 332 Кримінального кодексу України. Наразі триває пошук головного організатора схеми.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині прикордонники з допомогою безпілотника викрили двох ухилянтів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано