Виконує одразу декілька функцій: «Міськсвітло» отримало сучасну техніку

Пошук
UA EN

Виконує одразу декілька функцій: «Міськсвітло» отримало сучасну техніку

Поділись новиною:

Міське комунальне підприємство «Міськсвітло» поповнило свій автопарк на сучасний мультифункціональний маніпулятор, який може виконувати одразу декілька функцій.

Про це пише С4 з посиланням на сторінку підприємства у Facebook.

Новий мультифункціональний маніпулятор має причіп довгоміром, кран-маніпулятор, ямобур, транспорт-довгомір та монтажну автовишку.

Зазначається, що за допомогою цієї техніки троє працівників зможуть виконувати роботу, до якої раніше залучали п’ять одиниць техніки та бригаду з 10 людей.

«На сьогодні 70% опор, які утримують лінії зовнішнього освітлення, – аварійні, замінювати їх було практично неможливо. А причіп довгомір надає можливість перевозити опори великою вантажопідйомністю та довжиною 16 м», – додають у підприємстві.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях у 2023 році оновили майже 200 опор та понад півтори тисячі ліхтарів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано