Вкрав гаманець у відвідувача кафе: у Чернівцях поліцейські затримали зловмисника

Пошук
UA EN

Вкрав гаманець у відвідувача кафе: у Чернівцях поліцейські затримали зловмисника

Поділись новиною:

Поліцейські в Чернівцях затримали чоловіка, який вкрав гаманець із кишені куртки місцевого жителя. Зловмисник награбував понад тисячу гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У поліції зазначають, що 16 грудня до правоохоронців звернувся 23-річний житель Чернівців, який повідомив, що невідома особа, перебуваючи в приміщенні місцевої кав’ярні, з кишені куртки дістала гаманець, звідки викрала понад 1500 гривень.

Співробітники поліції з’ясували прикмети порушника, а невдовзі розшукали його. Ним виявився неодноразово судимий за вчинення майнових злочинів 35-річний місцевий житель.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру в скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За клопотанням правоохоронців суд обрав чернівчанину запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в місті Новоселиця поліцейські розшукали 44-річну жінку, яка незаконно проникла до чужого будинку та вкрала телефон.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано