Проникла до будинку та вкрала телефон: поліцейські на Буковині оперативно розшукали зловмисницю

Пошук
UA EN

Проникла до будинку та вкрала телефон: поліцейські на Буковині оперативно розшукали зловмисницю

Поділись новиною:

У місті Новоселиця Чернівецького району поліцейські оперативно розшукали крадійку. 44-річна жінка незаконно проникла до чужого будинку та вкрала телефон.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що 4 грудня, до поліції звернувся 58-річний житель міста Новоселиця. Чоловік розповів про те, що невідома особа проникла до його будинку та вкрала мобільний телефон. Сума збитків завдана заявнику становить понад 5 тисяч гривень.

Під час проведення першочергових розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 44-річна місцева жителька. Поліцейські вилучили в крадійки речовий доказ.

Наразі за вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 4 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Раніше ми писали, що на Буковині повідомили про підозру 33-річній жінці, яка крала гаманці та сумки із грошима на Калинівському ринку.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано