На Буковині сталися три пожежі: загоряння спалахнули в житлових секторах

Пошук
UA EN

На Буковині сталися три пожежі: загоряння спалахнули в житлових секторах

Поділись новиною:

Протягом 28 та 29 листопада на території Чернівецької області сталися три пожежі. Загоряння трапилися в житлових секторах.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 28 листопада в селі Чагор на території приватного подвір’я загорілося сміття. За попередніми висновками фахівців, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем. Рятувальники ліквідували пожежу на площі 10 кв.м. Полум’я знищило сміття.

Крім цього, уночі 29 листопада в місті Вашківці вогонь ледь не знищив житловий будинок. Пожежу помітили власники, коли прокинулися від задимлення. Вони самостійно вийшли з будинку та викликали рятувальників.

Вогнеборці, які прибули на виклик, ліквідували пожежу та врятували від полум’я будинок. Унаслідок пожежі пошкоджено перекриття, меблі та домашні речі. Причина пожежі наразі встановлюється.

Також у селі Чорнівка трапилася пожежа в господарській будівлі. Її ліквідували місцеві мешканці до прибуття пожежно-рятувального підрозділу.

Нагадаємо, у Чернівецькій області 27 листопада сталися чотири пожежі.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано