У Недобоївській громаді відкрили меморіальну дошку полеглому захисникові

Пошук
UA EN

У Недобоївській громаді відкрили меморіальну дошку полеглому захисникові

Війна
25.11
16:16

Поділись новиною:

У селі Зарожани на фасаді ліцею, у якому навчався полеглий воїн Андрій Божек, відкрили меморіальну дошку. Воїн загинув у липні 2022 року, захищаючи Україну від російських окупантів.

Про це інформує С4 із посиланням на Хотинські вісті.

Пам’ятний знак відкрили в пам’ять про 33-річного Андрія Божека, який загинув 16 липня 2022 року від численних осколкових поранень унаслідок ракетного вибуху під Покровськом на Донеччині.

Меморіал із зображенням воїна встановили на фасаді Зарожанського ліцею, у якому він навчався.

Участь у заході, щоб віддати шану воїну, узяли його рідні, друзі, знайомі, педагоги та школярі, односельці, представники влади, а також військові побратими. Присутні вшанували пам’ять про полеглого Героя та поклали квіти біля меморіальної дошки.

«Ми пам’ятатимемо нашого мужнього воїна, як доброго, веселого учня, щирого, працьовитого односельчанина, а головне – вірного патріота своєї країни! Пам’ять про Андрія Божека та всіх наших загиблих героїв житиме вічно, адже вони віддали найдорожче заради миру в Україні, а меморіальна дошка нагадуватиме нам ціну нашої свободи, волі та мирного життя», – зазначила староста Зарожан Світлана Заплітна.

Нагадаємо, раніше ми писали, що меморіальну дошку полеглому військовослужбовецю Василю Безкоровайному відкрили в Банилівській громаді.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано