На Буковині жінка намагалися підкупити прикордонників, щоб її син міг потрапити за межі України (відео)

Пошук
UA EN

На Буковині жінка намагалися підкупити прикордонників, щоб її син міг потрапити за межі України (відео)

Поділись новиною:

На Буковині жінка за дві тисячі доларів намагалася незаконно переправити сина до сусідньої Румунії. Інцидент трапився на пункті пропуску «Порубне».

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби України.

Як зазначають у ДПСУ, у пункт пропуску «Порубне» прибув громадянин України 1999 року народження зі своєю матір’ю – громадянкою В’єтнаму. Обидва мали намір виїхати до Румунії.

Під час проходження паспортного контролю жінка заявила інспекторці прикордонної служби, що дуже сильно хворіє, і не може самостійно подолати дорогу, тому потрібно, щоб син обов’язково її супроводжував. Але жодних документів, що підтверджують її хворобу, не надала.

Після того, як прикордонниця пояснила громадянам порядок перетинання державного кордону чоловіками призовного віку, громадянка В’єтнаму запропонувала їй дві тисячі доларів США за допомогу в незаконному перетині кордону її сином.

Військовослужбовиця відмовилась від неправомірної вигоди, а до Національної поліції направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 Кримінального кодексу України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Нагадаємо, цього тижня в прикордонні Буковини затримали понад пів сотні ухилянтів.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано