«Укрзалізниця» анонсувала одразу три нові напрямки для Чернівців у 2024 році

Пошук
UA EN

«Укрзалізниця» анонсувала одразу три нові напрямки для Чернівців у 2024 році

Поділись новиною:

У 2024 році Чернівці отримають залізничне сполучення з Запоріжжям, Кременчуком та Ужгородом.

Про це повідомляє С4 з посиланням на офіційний сайт «УЗ».

Так, у наступному році запустять декілька поїздів, які сполучатимуть Чернівці з низкою українських міст.

Так, поїзд №129/130 Кременчук — Чернівці курсуватиме через день. Таким чином Чернівці вперше отримають пряме сполучення з Кременчуком та альтернативну можливість дістатися Києва та інших міст на шляху прямування.

Поїзд №216/215 Запоріжжя — Чернівці курсуватиме щоденно та поєднає Буковину з Івано-Франківськом, Львовом, Дніпром та Запоріжжям.

Водночас потяг №345/346 Ужгород — Чернівці курсуватиме щоденно та дозволить відновити історичне пряме сполучення Закарпаття з Буковиною через популярний гірськолижний курорт у Славську.

Зазначимо, що новий графік руху поїздів на 2024 рік «Укрзалізниця» розробила з урахуванням відгуків у мобільному застосунку компанії. Так, близько семи тисяч користувачів надали свої пропозиції щодо покращення дефіцитних сполучень: міжнародних та гірських.

Окрім цих, «УЗ» запустила нові маршрути з Одеси в Запоріжжя, з Кривого Рогу в Ясіню, з Києва до Мукачева, із Сум до Рахова, з Луцька до Рахова і Ужгорода, з Києва до Тернополя.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що поїзд Чернівці – Львів став одним з найпопулярніших серед студентів в Україні.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано