В одній із громад Буковини перейменували дві вулиці на честь полеглих Героїв

Пошук
UA EN

В одній із громад Буковини перейменували дві вулиці на честь полеглих Героїв

Поділись новиною:

У селі Клішківці Дністровського району перейменували дві вулиці на честь загиблих на війні місцевих жителів.

Про це інформує С4 з посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Відповідне рішення ухвалили на сесії сільської ради. Так, вулицю Горького та її провулки вирішили перейменувати на Михайла Богачика, а Ватутіна – на Олександра Шквари.

Михайло Богачик захищав країну 2015 року – був мобілізований до лав Сил антитерористичної операції. Більше року він воював проти російської агресії на Донеччині. Коли почалася повномасштабна війна, досвідченого атовця призвали до лав Збройних Сил України.

З 25 лютого 2022 року й до останнього Михайло мужньо виконував свій військовий обов’язок на різних ділянках фронту, проходив навчання в Німеччині з організації тактики і ведення бою, побував у найгарячіших точках зіткнення з окупантами. Мав позивний «Миш».

Життя Михайла Богачика, молодшого сержанта, командира аеромобільного відділення аеромобільного взводу 1 аеромобільної роти аеромобільного батальйону обірвалося 2 вересня 2023 року під час ворожого мінометного обстрілу в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

40-річний клішківчанин Олександр Шквара, отримавши повістку, не вагаючись пройшов навчання у військовій частині у Ярмолинцях. Його бригада виконувала завдання із мінування та розмінування територій. Старший солдат, водій третього транспортного відділення інженерно-технічного взводу 3-ї окремої танкової Залізної бригади (В/ч 2573) Олександр Шквара помер від серцевого нападу в селі Гусинка Куп’янського району Харківської області.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в селищі Глибока перейменували вулицю на честь полеглого кіборга з Буковини.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано