На Буковині батьки на честь полеглого на війні сина облаштували мініфутбольне поле

Пошук
UA EN

На Буковині батьки на честь полеглого на війні сина облаштували мініфутбольне поле

Війна
20.11
19:33

Поділись новиною:

У селі Киселів Веренчанської громади відкрили мініфутбольне поле в пам’ять про загиблого захисника Юрія Царика. Спортивний майданчик зі штучним покриттям облаштували батьки Героя за власний кошт.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Як зазначають у відомстві, Із дитинства Юрій Царик понад усе любив футбол, який став у його житті не тільки захопленням, а й покликанням та улюбленою справою.

«Ніколи не пропускав тренувань. Грав у першості України (ДЮФЛ), виступав за Чернівецьку «Буковину», аматорські команди Чернівецької області «Буковина-2», ФК «Киселів», ФК «Борівці», МСК «Кіцмань», а також «Пробій» (Городенка, Івано-Франківська область)», — йдеться в дописі Чернівецької облради у Facebook.

Загинув захисник 8 серпня 2022 року в бою з російськими окупантами в районі села Богородичне Донецької області. Мужньому воїну назавжди 28 років.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині відкрили меморіал легендарному Герою України «Да Вінчі».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано