Травмувалися троє пішоходів, серед них неповнолітній: на Буковині минулої доби сталися три ДТП

Пошук
UA EN

Травмувалися троє пішоходів, серед них неповнолітній: на Буковині минулої доби сталися три ДТП

Поділись новиною:

У Чернівецькій області 16 листопада сталися три дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждали пішоходи. Йдеться про аварії в селі Витилівка, а також у Чернівцях та місті Вижниця.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Так, у селі Витилівка правоохоронці попередньо встановили, що 29-річний водій автомобіля наїхав на 43-річного жителя міста Кіцмань. Унаслідок аварії пішохід отримав травми ніг. Лікарі доправили потерпілого до медичного закладу.

Цього ж дня в Чернівцях трапилася ще одна дорожньо-транспортна пригода. Поліцейські попередньо з’ясували, що 21-річний водій автомобіля наїхав на 10-річного місцевого жителя. У результаті ДТП травмувався малолітній пішохід, якого медики госпіталізували його до лікарні.

Інша аварія сталася в місті Вижниця. Правоохоронці попередньо встановили, що 48-річний водій не впорався з керуванням та наїхав на 87-річного чоловіка. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждав пенсіонер, тож медичні працівники доправили його до лікарні.

За фактами ДТП слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Нині тривають досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в понеділок, 13 листопада, у селі Магала сталася смертельна ДТП.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У 25 закладах середньої освіти Чернівецької області створять осередки викладання предмета «Захист України»
На Буковині створять 25 осередків викладання предмета «Захист України» на базі закладів середньої освіти. На реалізацію цієї програми Чернівецька область отримала з державного бюджету понад 65 млн гр...
У Чернівцях відкрили XV Міжнародні поетичні читання Meridian Czernowitz (фоторепортаж)
У п'ятницю, 6 вересня, відбулося відкриття XV Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz. Фестиваль триватиме до 8 вересня. У фестивалі беруть участь автори не тільки з України, а й з Австрі...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано