Президент України відзначив ще одного воїна з Буковини державною нагородою

Пошук
UA EN

Президент України відзначив ще одного воїна з Буковини державною нагородою

Війна
15.11
12:51

Поділись новиною:

Військовослужбовець із Недобоївської громади отримав почесну військову нагороду. Микола Мусурівський удостоївся відзнаки президента України «За оборону України».

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецьку обласну раду.

Відзначили солдата із Зарожан за мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність українському народові і військовій присязі, незламність духу, зразкове виконання військового обов’язку та високий професіоналізм, проявлений в умовах збройної агресії російської федерації проти України.

Крім того, Микола Мусурівський нагороджений медаллю «За поранення».

Нагадаємо, раніше ми писали, що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нагородив військового Олександра Чосика із Буковини нагрудним знаком «Золотий хрест».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях розповіли про черговий фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини» і представили нову виставу (фото)
У Драмтеатрі Кобилянської відбулася пресконференція з нагоди 16 фестивалю комедії «Золоті оплески Буковини», що відбуватиметься в Чернівцях із 23 по 27 жовтня. «Ми дуже пережив...
У Чернівцях з 18 жовтня почнуть опалювати житлові будинки
Чернівецька міська рада вирішила почати опалювальний сезон для населення з 18 жовтня. Про це повідомив заступник міського голови Василь Зазуляк, пише С4. За його словами, рішення ухвалили н...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано