У Чернівецькій області шахраї видурили в людей майже пів мільйона гривень

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області шахраї видурили в людей майже пів мільйона гривень

Поділись новиною:

Двоє мешканців Чернівецької області втратили 463 тисячі гривень, довірившись шахраям. Аферисти виманили в буковинців гроші під привидом отримання додаткового прибутку в інтернеті.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Так, 13 листопада, до Чернівецького районного управління поліції із заявою про шахрайство звернувся 30-річний місцевий житель. Чоловік розповів правоохоронцям, що його ошукали невідомі особи під приводом надання онлайн заробітку на криптовалютній біржі. Чернівчанин самостійно перерахував на рахунок нібито «інвестора» 441 тисячу гривень, після чого зв’язок із ним обірвався.

У схожу шахрайську аферу потрапила 21-річна чернівчанка. Намагаючись отримати прибуток в інтернеті, буковинка перерахувала на картковий рахунок шахраїв майже 22 тисячі гривень.

Відомості про випадки шахрайств відносно мешканців краю слідчі та дізнавачі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Буковинські поліцейські вкотре закликають громадян не довіряти оголошенням про «легкий» прибуток у соцмережах. Ставтесь максимально уважно та критично до будь-яких пропозицій додаткового заробітку в мережі Інтернет – ніколи не виконуйте вказівок незнайомих осіб, які пов’язані з переведенням коштів!

Якщо ви все ж таки потрапили до пастки аферистів – одразу телефонуйте на спецлінію «102».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 9 листопада, шестеро буковинців втрапили на гачок аферистів і втратили понад 225 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано