На смерть переїхав буковинку й втік з місця події: деталі трагічної ДТП на Буковині

Пошук
UA EN

На смерть переїхав буковинку й втік з місця події: деталі трагічної ДТП на Буковині

Поділись новиною:

У понеділок, 13 листопада, у селі Магала сталася смертельна ДТП. Вантажівка наїхала на буковинку, яка від отриманих травм померла на місці події.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Аварія трапилась на автодорозі Н-03 із сполученням Житомир – Чернівці. Правоохоронці попередньо встановили, що 46-річний житель Хмельницької області, керуючи вантажівкою «МАН», наїхав на 38-річну місцеву жительку та поїхав з місця пригоди.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди буковинка від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці події. Тіло загиблої поліцейські направили для проведення судово-медичної експертизи.

Згодом правоохоронці встановили місце перебування водія, а транспортний засіб вилучили.

Ще одна автопригода з потерпілими трапилась 13 листопада на вулиці Головній у Чернівцях. Попередньо поліцейські з’ясували, що 48-річний житель села Чагор, керуючи автомобілем Fiat Doblo, наїхав на 15-річного пішохода.

Внаслідок аварії неповнолітній житель села Чагор отримав тілесні ушкодження. Лікарі швидкої медичної допомоги доправили потерпілого до лікарні.

Відомості про дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Раніше ми писали про те, що У Чернівцях 12 листопада нетверезий водій зіткнувся з іншою автівкою, після чого влетів у паркан.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано