На Буковині з пожежі у власному будинку врятували чоловіка: деталі

Пошук
UA EN

На Буковині з пожежі у власному будинку врятували чоловіка: деталі

Поділись новиною:

На Буковині впродовж вихідних сталися три загоряння. Зокрема, з пожежі в житловому будинку вогнеборці врятували власника.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, 12 листопада горів житловий будинок у місті Хотин Дністровського району. За попередніми висновками фахівців, пожежа виникла внаслідок короткого замикання. Вогонь охопив площу 70 кв.м.

Рятувальники, котрі прибули за вказаною адресою, насасперед евакуювали в безпечне місце власника, який самостійно не міг вийти з будинку. За дві години вогнеборці ліквідували пожежу та врятували від знищення будинок. Унаслідок пожежі згоріли перекриття, покриття будинку й речі домашнього вжитку.

Також упродовж вихідних рятувальники ліквідували пожежу в господарській будівлі в селі Хряцька Герцаївської територіальної громади та загоряння сухої трави та листя на відкритій території в місті Чернівці.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Буковині в пожежі у власному будинку загинув чоловік.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано