На Буковині жертвами шахраїв стали дві місцеві жительки: на скільки її ошукали

Пошук
UA EN

На Буковині жертвами шахраїв стали дві місцеві жительки: на скільки її ошукали

Поділись новиною:

Дві мешканки Чернівців стали жертвами шахраїв, які ошукали їх на майже 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У поліції зазначають, що 21 жовтня 37-річна чернівчанка розповіла правоохоронцям, що в одній із соціальних мереж побачила оголошення про грошову допомогу. Буковинка перейшла за посиланням, вказала свої анкетні дані та інформацію про банківський рахунок. Після чого отримала сповіщення про перерахування 27 тисяч гривень.

Цього ж дня в пастку аферистів потрапила 46-річна жителька міста Чернівці. Жінка розповіла поліцейським, що виявила на своєму банківському рахунку відсутність майже 11 тисяч гривень. Зі слів заявниці кошти були перераховані на невідомі реквізити.

Відомості про вказані факти поліцейські внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що шахраї видурили у буковинців понад 140 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано