Буковинець завербував 16-річну дівчину і виготовляв порнографічний контент: деталі справи

Пошук
UA EN

Буковинець завербував 16-річну дівчину і виготовляв порнографічний контент: деталі справи

Поділись новиною:

Мешканця Чернівецької області підозрюють у торгівлі людьми, виготовленні і розповсюдженні порнографічного контенту. Для цього буковинець завербував 16-річну дівчину.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Поліцейські встановили, що раніше судимий за зґвалтування 24-річний житель Чернівецького району організував незаконний бізнес. Молодик завербував 16-річну дівчину з метою її експлуатації у наданні послуг сексуального характеру за кошти.

Крім цього, буковинець виготовив зображення та відеозаписи порнографічного характеру за участю неповнолітньої, які за гроші розповсюджував через створений канал в месенджері.  

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру. За клопотанням правоохоронців суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинені злочини буковинцю загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває.    

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Верховному Суді відстояли покарання двом буковинцям, які займалися дитячою порнографією.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано