Шахраї ошукали 47-річного буковинця на понад 380 тис. грн: деталі

Пошук
UA EN

Шахраї ошукали 47-річного буковинця на понад 380 тис. грн: деталі

Поділись новиною:

На Буковині жертвою шахраїв став 47-річний місцевий житель. Аферисти під приводом продажу автомобіля ошукали чоловіка на понад 380 тисяч гривень.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Як встановили правоохоронці, на одній платформі онлайн-оголошень 47-річний житель Чернівецької громади побачив повідомлення про продаж автомобіля. Згодом він зв’язався з продавцем, який наполягав на повній або частковій оплаті. Відтак, буковинець повірив недобросовісному продавцю та власноруч здійснив перерахування майже 380 тисяч гривень на невідомі рахунки.

Опісля аферист ще декілька разів виходив на зв’язок із заявником, проте домовленостей не виконав.

Слідчі поліції за цим фактом розпочали кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи для розкриття злочину.

Нагадаємо, раніше ми писали, що восьмеро мешканців Чернівецької області стали жертвами шахраїв, які ошукали їх на майже 115 тисяч гривень.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано