У Чернівцях запрацював гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу: деталі

Пошук
UA EN

У Чернівцях запрацював гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу: деталі

Здоров'я
12.10
10:46

Поділись новиною:

У Чернівецькій поліклініці №2 запрацював безбар’єрний гінекологічний кабінет. Медичне приміщення обладнане всім необхідним, аби надавати кваліфіковану допомогу жінкам з інвалідністю.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

«Крісло-трансформер із допомогою електричного пульта підіймається на висоту необхідну для інвалідного візка, щоби пацієнтці було зручніше переміститися на нього. Тут є і опори-поручні, які також допомагають пацієнтці. На сьогодні в нашій поліклініці є портативні УЗД-апарати, які ми можемо також принести сюди й оглянути пацієнтку», — каже лікарка акушер-гінеколог КНП «Міська поліклініка №2».

Аби отримати безкоштовні послуги в медзакладі, пацієнтці необхідно звернутися за адресою — вулиця Л. Українки, 11 або зателефонувати й записатися на огляд за номером — 095–762–69–39.

Нагадаємо, упродовж 13 жовтня в селі Сергії Путильської громади працюватиме виїзна бригада Буковинського онкологічного центру.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано