На Буковині підприємство змусили повернути землю громаді через систематичну несплату оренди

Пошук
UA EN

На Буковині підприємство змусили повернути землю громаді через систематичну несплату оренди

Поділись новиною:

У Чернівецькому районі сільгосппідприємство систематично не сплачувало оренду. Відтак нині прокуратура зобов’язала передати земельну ділянку у власність громади села Малий Кучурів.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру.

Йдеться про землю сільськогосподарського призначення площею понад 33 га вартістю понад 7 млн грн. Ділянка розташована в адміністративних межах села Малий Кучурів Чернівецького району.

Прокурори встановили, що сільськогосподарське підприємство, порушуючи умови договору, систематично не сплачувало орендну плату за користування земельною ділянкою.

Відтак, враховуючи порушення законодавства, прокуратура стала на захист громади та звернулась до суду з позовом. Господарський суд Чернівецької області, своєю чергою, задовольнив позов прокуратури повному обсязі і зобов’язав повернути землю громаді.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що чернівчанин незаконно заволодів землею в ландшафтному заказнику «Касперівський».

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано